Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNO UPOZORENJE
Povratak na članak

Vodeći britanski prirodoslovac: Zbog pandemije se zanemaruje drugi opasan problem

Pandemija dolazi dolazi dok se svijet bori s neviđenim olujama, šumskim požarima i sušama povezanim s klimatskim promjenama, upozoravaju stručnjaci

Komentari 3

SI
sisavac
07:58 22.10.2020.

ajmo onda na globalnoj razini propisati kolko nafte smiješ tjedno potrošiti po stanovniku, nek ograničenja budu za sve zemlje jednake. ajmo ograničiti puno toga, izjednačiti. jer pravo na čisti zrak ima i onaj u americi kao i onaj u čadu. dal su im iste potrebe zbog različitog standarda? nisu. koga to briga? dal ikog treba? ne. nek se veći potrošači zaustave. fora mi je da bogati koji su uzrok uništenju planeta od drugih siromašnijih traže da oni smanje svoj otisak. i da je to prihvatljvo.

VL
KU
kukie
06:46 22.10.2020.

trla baba lan, da joj prode dan

VL
Avatar Gordon
Gordon
02:35 22.10.2020.

Znaci i on je poceo sa onom malom ovcom da nam soli pamet?.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.