Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO NOSITI MASKU

VIDEO Incident na sudu: Policajci udarali čovjeka, a on vikao: Niste normalni!

Dracevac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
09.02.2021.
u 17:47

Pravosudni su ga policajci savladali, oborili na tlo te zadržali do dolaska temeljne policije

Muškarac je danas na ulazu u Općinski sud u Splitu napao pravosudne policajce na porti zbog čega su ga morali savladati, a potom i predati policiji zbog daljnje kriminalističke obrade. 

Incident je za Dalmaciju danas potvrdio Jerko Kurevija iz splitske PU.

"Danas oko 11,30 sati zaprimljena je dojava kako se na ulazu u Općinski sud jedna osoba sukobila s pravosudnim policajcima nakon što je upozorena na obvezu nošenja maske za lice te su nad istim uporabljena sredstva prisile. Osoba je dovedena u službene prostorije te je nad istom u tijeku kriminalističko istraživanje", rekao je Kurevija. 

Snimku incidenta objavio je portal Dalmacija News

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o vlasniku poznatog splitskog kafića. Svađa je, kako je Kurevija potvrdio, započela zbog maske, jer je muškarac nije nosio te je odbio staviti pri ulazu u sud

Muškarac je jednog policajca zgrabio za vrat, no pravosudni su policajci ipak savladali, oborili na tlo te zadržali do dolaska temeljne policije. Nitko od njih u incidentu nije ozbiljnije ozlijeđen. 

VIDEO Policijski očevid u obiteljskoj kući u Gornjem Tomašu

Komentara 21

LU
Ludwik
18:09 09.02.2021.

Svuda vrije, kipi...

IL
ilustrator
19:22 09.02.2021.

sudeći po naslovu,očito ništa od otvaranja ugostiteljskih objekata.

HE
Herceg
20:07 09.02.2021.

Nije dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije