Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vlasnica kafića: Majka pisala Daruvarcu da bi bila u boljoj vezi s njim nego što je kći

Optužba je istaknula da je svjedokinja pristrana i da je cijeli iskaz predočen tako da se ne sjeća ničega protiv optuženog, ali da se itekako potrudila oštećenu 18-godišnjakinju prikazati kao kurvu.
15. studenoga 2018. u 11:14 38 komentara 30265 prikaza
Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

U Zadru je nastavljeno suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki s kojom je bio u povremenoj vezi.

Darko Kovačević Daruvarac Suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu Premlatio djevojku pa tvrdi da nije kriv. Psihijatar: Ne boluje od duševne bolesti, bio je ubrojiv

Na prvom ročištu Daruvarac je zanijekao krivnju i unatoč tvrdnji psihijatra da je bio ubrojiv inzistirao da je taj dan popio dvije litre vina, deset viski-kola i niz preparata za bildanje. Da će obrana inzistirati na obrani da su alkohol i steroidi "uzrok premlaćivanja" potvrđeno je i predavanjem članka "Anabolici uzrokuju agresiju" koju je predala okrivljenikova obrana. Zahtjev za novo vještačenje i takvu obranu DORH je nazvao cirkusom.

Darko Kovačević Daruvarac
1 / 12
Darko Kovačević

Darko Kovačević, podsjetimo, 13. lipnja u jednom zadarskom kafiću udarao je djevojku lupajući joj  glavom o umivaonik, brutalno je premlatio i teško ozlijedio pred brojnim svjedocima. Slomio joj je nos i vilicu.

Darko Kovačević počelo suđenje Manijak se žali! Sudac je došao k meni u zatvor i rekao: 'Ja ću ti suditi'

Na ročištu čak troje od četiri svjedoka premlaćivanja nije došlo. Jedan svjedok opravdao se probavnim problemima, druga svjedokinja opravdala se da nema kome ostaviti djecu, a treći svjedok nije se ni opravdao. Svjedočila je jedino vlasnica kafića.

– Ja sam bila u kafiću kada se to dogodilo i nisam vidjela udaranje. Vidjela sam djevojku krvavu po licu. Kada sam je izvodila iz kafića, govorila je da je u strahu od svoje majke i nije dala da zovemo hitnu. Rekla je da joj mama ne smije doznati za ozljede, ali susjeda je zvala hitnu. Bila sam s Darkom Kovačevićem na fešti prije toga i vidjela sam ga da pije vino i viski. Bila sam tamo sa suprugom i djetetom i sjedila sam pored Darka Kovačevića i vidjela da je popio veliku količinu alkohola – rekla je M. B., vlasnica kafića dodajući kako nije pogledala snimku brutalnog premlaćivanja.

– Zanimalo me što je na snimci nadzorne kamere koju mogu vidjeti i na mobitelu, no ne znam zašto je nisam pogledala.

Darko Kovačević 'Krvava od glave do pete' Otkriveni razgovori majke pretučene djevojke: 'Ti si je raskasapija, dite si mi ubija!'

Demantirala je da su ona i njen suprug zabranili prijateljici premlaćene djevojke da zovu policiju i hitnu te da je baš ona rekla Darku Kovačeviću da bježi. Policiju i hitnu naposljetku su zvali stanari iz susjedne zgrade. Svjedokinja je zanijekala da je prijateljica s Daruvarcem. 

Darko Kovačević | Autor : Dino Stanin/Pixsell Foto: Dino Stanin/Pixsell

– Darko mi se par puta žalio da ga ona stalno opsjeda, da ne želi biti s njom i pokazao poruke gdje mu je djevojka rekla da će se ubiti ako je ostavi. Ona mi je rekla da ga voli. Nisam čula da joj je prijetio bombom – svjedočila je vlasnica kafića i rekla kako joj je Darko Kovačević pustio snimku razgovora oštećene i njezine majke u kojoj majka navodno optužuje kćer za tragediju u obitelji, kao i za navodnu vezu oštećene s jednim pjevačem i da ju je, iako jedva punoljetnu, našla u sobi u hotelu u Biogradu.

Darko Kovačević Interna kontrola u Zadru Zbog pretučene djevojke ‘padat će glave’ u policiji?

– Majka je rekla da je Darko dobar dečko i da će ga njena kći uništiti. Pokazao mi je Darko poruku njene majke u kojoj mu je pisala da bi ona po godinama bila u boljoj vezi s njim nego što je njezina kći – svjedočila je vlasnica kafića u korist Kovačevića žaleći se da je ona doživjela prijetnje nakon događaja sa silovanjem i ubojstvom djeteta i da joj je netko s anonimnog broja telefona puštao snimke Zdravka Mamića.

Rekla je da vjeruje da iza toga stoji majka oštećene. Njezin suprug, kako je rekla, nije se pojavio na sudu jer je dobio proljev i povraća. Optužba je istaknula da je svjedokinja pristrana i da je cijeli iskaz predočen tako da se ne sjeća ničega protiv optuženog, ali da se itekako potrudila oštećenu 18-godišnjakinju prikazati kao prostitutku.

Video - Suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Manolique
  Manolique:

  Šta ti je strah, neće se zamjerati tom krkanu pa da i njenom glavom ne opere umivaonik.

 • Artukovic:

  Ta vlasnica kafica koju po svemu sudeci taslaci doticni manijak nije nista vidjela ni cula iako je bila tamo.Htjela je pogledati snimku sa nadzorne kamere,ali nezna zasto to nije ucinila.Laž na laž.A optuzili Lovrena i Modrica za lazno svjedocenje.....pa onda je ovo za robiju.

 • Avatar tituš
  tituš:

  svjedoke tretirati kao suučesnike u zlodjelu, a monstrumu amputirati jaja za početak, jer bi bila grehota da se ovakvi razmnožavaju!