Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBROSUSJEDSKA SURADNJA
Povratak na članak

Vlade Srbije i Mađarske u Subotici potvrdili 'odnose najviše razine'

Sjednica u Subotici bila je peta zajednička sjednica srbijanske i mađarske vlade, a prvi sastanak dogodio se u srpnju 2014. u Beogradu

Komentari 8

LU
lukathereem
19:43 15.04.2019.

Divno vrijeme Orban i Vulić se nježno gledaju, ptice cvrkuću uz zalazak sunca.. Ah

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
20:15 15.04.2019.

Vojvodina država!

VL
DA
dair
18:30 15.04.2019.

Pa što da ne ;)dok hrvatihanski političari umišljaju neku veličinu i važnost a problema koliko hoćeš.... da žele rešiti probleme ne bi se ponašali ovako odvažno čejajući Srbiju da dopuzi na kolenima i da moli znajući da od toga nema ništa.

VL
KO
Konstantinos
11:40 16.04.2019.

Obruč konzervativaca oko Hrvatske se steže! Srbija, Mađarska, Italija pa donekle i Slovenija, sve su to "igrači" kojima smeta jedna pro-zapadna i demokratska Hrvatska i koji bi željeli vidjeti sličan ne demokratski i iliberalni režim u Zagrebu poput onih u Budimpešti i Beogradu. Svi oni pljuju po EU a dobrano izvlače lovu pa to predstavljaju kao uspjeh vlastitih stranaka. Budimpešta bi bila "crna rupa" da nije dobila milijarde eura za rekonstrukciju a konstanto napadaju Brisel i uspoređuju ga sa Moskvom iz doba najgoreg komunizma. Ne čudi me što Mađari imaju niži prosjek plaća od Hrvatske! O sići u Srbiji od 300 eura prosjeka ne želim ni govoriti. Lijepo društvo, nema šta!

VL
KO
komar64
19:36 15.04.2019.

Ima li Hrvatska i sa jednim susjedom ovakve odnose?

VL
DU
Deleted user
19:26 15.04.2019.

To ne mjenja na stvari da će se demonstracije protiv Vučića u srbiji nastaviti i dalje. Mađari su im digli visoki zid na granici pa su valjda zbog toga odnosi dvije zemlje izvrsni. Da nije bilo hrvata koji su pustili migrante kroz svoju zemlju krahirali bi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.