Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPUNA ZAKONA
Povratak na članak

Vlada donijela novu odluku vezanu uz cijene grijanja na plin

Uredbom se želi osigurati da prije početka nove sezone grijanja kupci toplinske energije iz kategorije kućanstava koji kupuju toplinsku energiju proizvedenu iz plina budu u jednakom položaju u odnosu na kupce iz kategorije kućanstava koji se izravno koriste plinom.

Komentari 4

MO
moškov
14:41 12.09.2019.

cijena plina na trzistu pada a u hrvatskoj raste zbog cega????

VL
SR
srecko13
14:21 12.09.2019.

Hoće li poskupiti ili ne?

VL
ZO
Zooltan
15:14 12.09.2019.

Prevedeno , plin će poskupjeti prije sezone grijanja a za vrijeme sezone grijanja se neće mijenjati na dole.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
15:11 12.09.2019.

Već je poskupilo, krajem sezone grijanja ove godine, sada su se pobrinuli da lupe pečat socijalne osjetljivosti! Glavno da guske plješću što je Šulica otišla na plaću 150 tisuća eura! Kada bi se mogli grijati na glupoću birača ili aroganciju političara, izvozili bi za cijeli planet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.