Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković na Pelješcu:
Povratak na članak

'Vjerujem da će se žalbe u odnosu na natječaj za izgradnju Pelješkog mosta brzo riješiti'

Plenković je rekao da smatra da je ulaganje u kvalitetu obrazovanja od najranijih dana ključ za hrvatsku budućnost i prilagodbu ubrzano mijenjajućem svijetu

Komentari 8

SO
Somelier
13:41 17.03.2018.

Kakva žalba.Tu ima vlada umiješane prste kako bi kupovali vrijeme. Strabag se nema na šta žaliti jer Kinezi imaju sve potrebne reference a pola milijarde su jeftiniji. Komisija je žalbu Strabaka morala odmah odbaciti kao neosnovanu.

VL
KR
Krotila
13:18 17.03.2018.

oj Hrvatsko o dva dijela,opet češ biti cijela vračanjem neUma majci dalmaciji

VL
IT
I-To
16:25 17.03.2018.

E Plenko zato smo neifikasni spori loši zakoni to nam je velika bolja što ti je mnenjaj zaboga više to jednom.

VL
RI
rightside
15:56 17.03.2018.

a ti kao neznas da se to moze rjesit u roku odmah, ha plenkovicu?? sta cekas sa pozurnicama??da ti ne spremas kakav "ortakluk" u gradnji mosta ko mrak taritas u gunji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.