Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mons. Puljić:
Povratak na članak

'Vjernici su pozvani čuvati duhovnost i otajstvenost nedjelje'

Nadbiskup zadarski i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) Želimir Puljić istaknuo je da nas uskrsno jutro ispunja nadom i utjehom, jer uskrsnuli Krist je svjetlo, središte i raskrižje povijesti, njezin smisao i njezino otkupljenje.

Komentari 8

Avatar Eddie
Eddie
20:40 01.04.2018.

A tko će čuvati vjernike od jugoudbašije?

VL
DU
Deleted user
18:30 01.04.2018.

stroga zabrana rada nedjeljom ...najvazniji referendm...silom ili milom dosta politickog klatna hdz-sdp....

VL
DU
Deleted user
13:16 01.04.2018.

Građanska vlast ne pada sa neba. Nju biraju ti isti građani. Kako je Hrvatska izrazito katolička zemlja te svoje građane/vjernike crkva mora jasno glasno i javno uvjek pozivati da glasaju za stranke koje u svojim programima slijede kršćanski svjetonazor. Too je pravo i obaveza crkve jer crkva nije samo molitva nego i život. Tako nam se neće dogoditi da nam da nam društvo truju stvarima potpuno suprotnim našoj kršćanskoj i katoličkoj vjeri. Suština demokracije je vladavina većine. Sve ostalo je zloupotreba i teror.

VL
DU
Deleted user
02:50 02.04.2018.

HDZ je dosad pokupio glasove više iz nekog straha da se oni ne rasipaju i da se spriječi SDP no vrijeme je sazrilo a situacija nalaže da se moramo vratiti korijenima i glasat za stranke koje se protive nametanju nam nekih novih ideologija i strnih svjetonazora a njih vidim samo u demokršćanaski orjentiranim strankama no jednako je tako istina da je crkva podržavala HDZ ali i da trenutno nema jake demokršćanske stranke. Istambulska nam je konvencija samo otvorila oči.

VL
KR
kruti198
14:05 01.04.2018.

a GDJE je propovijed monsinjora barišića iz splita kojom je dobro oprao drugaricu ANDREJU i ostale briselske klimoglavce koji nam veleizdajnički nameću istanbulske boleštine????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.