Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEM
Povratak na članak

Više stotina djece iz Venezuele žrtve dječjeg rada u Kolumbiji

Prema kolumbijskom zakonu djeca do 15 godina ne smiju raditi, a niti jedno dijete ne može biti angažirano na poslu koji predstavlja rizik za zdravlje ili život.

Komentari 6

ZA
Zapadnjak
12:26 13.06.2018.

ajmo ekstremni ljevicar, objasnite nam kako su Sjedinjene Američke Države krive i za ovo...

VL
BF
bf2
20:09 13.06.2018.

čudno,zar venezuela nije komunistički raj na zemlji?

VL
AA
aabbcc
12:22 13.06.2018.

Prilika za Hrvate. Dobro je znati da u Irskoj i Kolumbiji nedostaje odraslih za rad.

VL
BB
bozo boric
20:47 13.06.2018.

samo rad stvara čovjeka a nerad državne parazite...

VL
DU
Deleted user
09:21 13.06.2018.

Kako to da se zapad uvijek zabrine za ljudska prava u zemljama poput Venezuele kada im ne odgovara vlada u takvim zemljama? Što malo ne pogledaju kakao žive djeca u Americi tamo ima beskućnika koliko hoćeš, crnačko stanovništvo je ii dalje degradirano do te mjere da u nekim četvrtima nekih država policija uopće ne smije ući tamo vladaju zakoni jačega. Posebna priča su djeca, koja postaju žrtve roditelja koji ih ne znaju odgajati, još gore je to što se djeca rode a majka je ovisnica o drogi, takve djece ima na tisuće. Prema Indijcima se američka vlada i dalje ponaša kao prema robovima, samo jedan primjer, kada su našli naftu na području rezervata za indijance odmah su oduzeli zemlju indijancima, doveli su čak vojsku da ih protjera to se sve događalo zadnjih par godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.