Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja
Povratak na članak

Više od 1.900 zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita, obrađeno ih 650

U objavi Ministarstva napominje se da kreditne institucije dostavljaju zahtjeve korisnika kredita elektronički, putem dostavljača te putem pošte. Djelatnici APN-a koji obrađuju zahtjeve sukladno odluci direktora podijeljeni su u dva tima, tako da jedan radi iz ureda, a drugi od kuće, dodaju.

Komentari 1

DU
Deleted user
12:11 20.04.2020.

Osoba koja je napunila 45 godina nema pravo na subvecionirani kredit a ako je još i porezni obveznik od svog poreza financira subvencije koje su njemu onemogućene zar to nije diskriminacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.