Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN ŠVERCER

Virovitičanin iz Mađarske krijumčario 82 komada traperica

traperice
Dragutin Šantoši
13.10.2010.
u 14:47

Pokušaj šverca traperica iz Mađarske je spriječen, roba je oduzeta, a protiv I. L. carinski će službenici podnijeti prijavu zbog carinskog prekršaja.

VIROVITICA – U utorak oko 18.30 sati carinici i policajci na međunarodnome državnom prijelazu Terezino Polje zaustavili su I. L. (37) s područja Virovitice s nesvakidašnjim teretom. U prtljažniku automobila WV Tuareg njemačkih registarskih oznaka otkrili su 82 komada zapakiranih traperica, bez oznaka proizvođača, te 24 šala, također bez marke.

Pokušaj šverca traperica iz Mađarske je spriječen, roba je oduzeta, a protiv I. L. carinski će službenici podnijeti prijavu zbog carinskog prekršaja.

 

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tomac
17:48 13.10.2010.

Nekad su se traperice švercale u Madžarsku :). Ali, nek su oni njega, kriminalca, uhvatili i uvrstili u crnu kroniku.....

MA
mamba64
01:14 14.10.2010.

Odnili rebe ni manje ni više nego 82 komada a lipo bile pakovane.Zanima me ko će ih sada prodavati.

RA
rajko
07:28 20.12.2010.

JAOOO..koje kazneno djelo;))) i vi takve pizdarije stavljate u novine.vrijednost toga sto bi zaradio je jedno 1000 kuna...vauuuuu.koji kriminal...jeb***.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije