Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

Virovitica: Oko 14 sati seljaci prekinuli blokadu prometnica

Ne pristane li ministar Čobanković na razgovor u 16 sati ćemo traktorima ponovo zaustaviti sav promet, tvrdi Pipić

Komentari 4

OB
-obrisani-
16:25 11.03.2011.

tako i treba.....hebeš ovu razbojničku Vladu....samo laže,,,mulja..nemaju poima što obećavaju...što govore.....varaju i uništavaju ovaj narod državu ...sve živo devastiraju.....najbolje da svi stanemo....otjeramo Bandu s vlasti u zatvore ...i počnemo iz početka.... ....................................držite se seljaci....i..mi u Zagrebu ćemo ih visiti naa kičmi mater im razbojničku....

VL
JS
ja sam gladan
17:06 11.03.2011.

Rambo.UH, hebote, kaj bi s tobom čovjek mogel početi ispočetka? Pa nemrem iz magarca napraviti trkačeg konja, kolikogod ti trčao. Magarac bio, magarac ostao.

VL
JS
ja sam gladan
17:13 11.03.2011.

Pa ohladit će se janje s ražnja. Sad ćemomalo prigristi, pa pocugati, a poslije opet malo dernečiti. Seljačka posla. Bagro odite delati, ja delam za vas i ja vas plaćam. Ali sve ima svojih granica. Referendum o davanju poticaja.

VL
AN
antikorumpirani
17:19 11.03.2011.

pi....vam mamina a šta smo vam mi obični građani krivi pa blokirate ceste j ... vam pas ma....sad treba rabota na početku sezone da traži veće dnevnice od seljaka pa bi vidjeli kako je nama sad dok se oni pravee pametni i blokiraju prometnice štrajkajte vi kod kosorke a ne na cesti i nas zajebavat nije u redu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.