Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prostitucija

Vir: Mađaricu tjerao da se prodaje za 800 kuna po satu

prostitucija
AFP
13.08.2010.
u 17:05

Protiv mađarske državljanke podnesen je optužni prijedlog zbog prostitucije.

Zadarska policija uhitila je u petak 59-godišnjaka koji je, kako se navodi, početkom kolovoza u Vir namamio 30-godišnju Mađaricu, te ju je, smjestivši je u svoj apartman, poticao na pružanje seksualnih usluga.

Policija navodi da je od zarađenog novca uzimao polovicu, a potvrdila je informaciju da je Mađarica naplaćivala seksualne usluge po cijeni od 400 kuna za pola sata i 800 kuna za cijeli sat. Protiv mađarske državljanke podnesen je optužni prijedlog zbog prostitucije, dok će 59-godišnjak biti kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
18:36 13.08.2010.

E da srbine al u Hrvatskoj je standard minimum duplo visi nego u Srbiji. Veca zarada, veci troskovi a madjarske kurve su ipak elita prema srpskima. Srpske mozemo i za porciju cevapa a uskoro ce bit i za saku soli ili za ljuske od krumpira.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:13 13.08.2010.

Vrag te skelil.To je dnevnica.I onda netko veli da se u Hrvatskoj ne isplati raditi.

OB
-obrisani-
17:44 13.08.2010.

mnogo brate to mu dodje 110€ ili 11000dinara,ovde za te pare jos skuva i rucak,usisa,zalije cvece i vrati dobar kusur,a tek madjarice pa one to rade iz ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije