Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nakon ovog desno...'

VIDEO Vozač gradskog prijevoza se izgubio, putnici mu objašnjavali na engleskom

Instagram serbialive_beograd
05.06.2023.
u 14:43

Društvenim mrežama širi se video iz autobusa u kojem putnik stranom vozaču objašnjava kuda treba skrenuti i koja je njegova ruta.

"Nakon ovog idete desno i to je vaša ruta", čuje se na snimci koja kruži društvenim mrežama u Srbiji. Vozač, inače strani radnik u Beogradu, vozio je gradski autobus, no izgubio se. Putnik mu na engleskom pomažu objašnjavaju gdje je stanica te kako dalje nastaviti put. 

Ivan Banković iz Sindikata beogradskog GSP rekao je za n1info.rs da ovo nije prvi takav slučaj, a na žalost, ni posljednji te da putnici navode i domaće vozače koji se gube po ruti pa nije ni čudo da se u takvoj situaciji nađe netko iz inozemstva. Jedan od problema je što su iz vozila gradskog prijevoza uklonjeni sustavi za monitoring koji u realnom vremenu objašnjavaju vozače o eventualnim problemima u prometu da im daje alternativnu rutu kretanja. 

Hrabra djevojka Naomi ne odustaje: Unatoč invaliditetu, želi osvojiti titulu u jahanju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
17:06 05.06.2023.

Može li još koja vijest iz srbije?

FE
felix56
02:28 06.06.2023.

@CrniKarton6: Sa koje planete si ti pao na ovu Zemlju? Ti si izgubljen u vremenu i prostoru, a lutaš k'o guska u magli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije