Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

VIDEO Vozač autobusa snimljen kako priča na mobitel u punom autobusu

Snimka vozača
Foto: screenshot/Facebook
15.09.2019.
u 20:24

Prema Zakonu o sigurnosti u prometu, korištenje mobilnog uređanja kažnjivo je novčanom kaznom od tisuću kuna.

Vozač autobusa prijevoznika Brioni Pula na relaciji Pula - Zagreb snimljen je kako priča na mobitel i vozi autobus. Prema Zakonu o sigurnosti u prometu, korištenje mobilnog uređanja kažnjivo je novčanom kaznom od tisuću kuna. 

- Hrvatska svakodnevnica - vozač ima pun autobus i razgovara na mobitel, naveo je na Facebook putnik koji je objavio snimku. 

Autobus je krenuo iz Pule za Zagreb u 16:45.

Kontaktirali smo prijevoznika Brioni Pula za komentar današnjeg događaja. Čim ga dobijemo, objavit ćemo ga. 

 

 

 

Komentara 19

MA
Markos
22:10 15.09.2019.

Kazna, I neka krkan dobije nogom u guzicu. Jedino takav jezik krkani razumiju. Neka se to drustvo polako dovede u red.

ZS
zvonimir.super
21:16 15.09.2019.

To je uobičajeno za "profesionalne" vozače autobusa i kamiona. Nedavno sam vidio vozača kamiona, montirao tablet na volan i gleda film dok vozi.

BS
@bserver
23:59 15.09.2019.

Svi razgovaraju, bez iznimke! Ali državi nije palo na pamet da provjerava i kažnjava takve vozače. Koji ugrožavaju sebe, putnike i druga vozila. U novom zakonu o sigurnosti cestovnog prometa nisu predvidjeli kategorije vozača čija je odgovornost višestruka. Niti to provjeravaju s nasumičnim lažnim putnicima-inspektorima sigurnosti cestovnog prometa!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije