Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAŠNI RAKUN

VIDEO Urnebesne scene iza kamera: Rakun napao novinara nekoliko sekundi prije uključenja

Screenshot
08.10.2020.
u 07:53

Snimka je nastala prošlog tjedna, prije nego što se uključio uživo ispred Bijele kuće. Osjetio je kako ga je nešto povuklo za nogu. Spustio je pogled i ugledao rakuna

To je pravi profesionalac. Nekoliko sekundi prije javljanja uživo u emisiju New Day, Joe Johns bori se s rakunom koji ga napada. To je samo još jedan ludi dan u izvještavanju, napisala je voditeljica emisije Alisyn Camerota uz snimku jednog od napada kojeg gledatelji nisu imali priliku vidjeti jer se u vrijeme uključenja CNN-ov dopisnik ponašao kao da se ništa nije dogodilo. 

Snimka je nasmijala preko 1,4 milijuna tviteraša, a Johns na sve to kaže da to nije jedini njegov sukob s rakunima.

Snimka je nastala prošlog tjedna, prije nego što se uključio uživo ispred Bijele kuće. Osjetio je kako ga je nešto povuklo za nogu. Spustio je pogled i ugledao rakuna.

- Što biste učinili? Poludio sam - rekao je pa dodao: - Bilo je to 20 sekundi prije početka i počeo sam vikati: 'Gubi se odavde!'

No rakun je bio uporan pa se ponovno vratio prije nego što je prijenos krenuo pa je Johns bacio nešto da ga uplaši.

Nekoliko dana kasnije, nestašni rakun ponovno je zadao glavobolju istom dopisniku. Ovaj put nije reagirao niti kada ga je gađao nečim da ga preplaši. Uključio se i službenik tajne službe koji ga je pokušao otjerati s baterijskom svjetiljkom, ali on prolazi ravno kroz CNN-ov medijski šator. Kamerman je uspio snimiti dok Johns pokušava izvući rakuna iz šatora. Za to vrijeme ispala mu je slušalica pa više nije znao je li u eteru ili ne. Srećom, imao je nekoliko sekundi da dođe sebi prije nego je prijenos uživo ponovno krenuo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:40 08.10.2020.

Pa baš na njega? Nije politički ispravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije