Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISKRIMINACIJA

VIDEO Uberovka izbacila lezbijke iz auta pa dobila otkaz

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/3
10.09.2019.
u 13:21

Nakon što je odbila izaći iz vozila, vozačica je fizički nasrnula na Michele kako bi zaustavila snimanje i izbacila žene iz automobila

Neki vozači Ubera nisu detaljno proučili vrijednosti kompanije pa zbog iznošenja svojih osobnih stajališta dobe otkaz. Jedna od njih je i vozačica iz New Jerseya koja od 'točke A d točke B' nije mogla prevesti lezbijski par.

- Gubi se van iz moga auta - viče ljuta vozačica na Kristen Michele i njenu partnericu nakon što su se poljubile u obraz. Rekla je i kako je to njen auto te ima pravo birati tko će se u njemu voziti, prenosi Metro.

Ljuta Michele cijeli je incident snimila. Na videu se čuje kako jasno pita vozačicu da li je moguće da ju izbacuje samo zato što je gay, a žena za volanom to potvrđuje. 

Nakon što je odbila izaći iz vozila, vozačica je fizički nasrnula na Michele kako bi zaustavila snimanje i izbacila žene iz automobila. 

- Uber ne podnosi diskriminaciju u bilo kojem obliku. Uklonili smo vozačev pristup aplikaciji čim smo saznali za ovaj incident -  odgovorili su ljutoj putnici iz kompanije.

Michele je video podijelila i na svome Facebooku i broji više od 25.000 pogleda.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:15 10.09.2019.

Provociraju i snimaju, fine neke ženice, ne bi se vozile ni u mon autu!

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:14 10.09.2019.

Tolerancija osobnog stava i mišljenja na djelu

BF
bf2
22:19 10.09.2019.

neovlašteno snimanje...ali dobro,populacijska anomlija je ipak "jednakija" od drugih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije