Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prvi put

VIDEO Turisti u Splitu zgroženi gledali kako fekalije cure u more: 'Smrad je neopisiv'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL//Screenshot
1/3
11.07.2020.
u 12:17

Dok smo još sjedili na kavi, osjetio se smrad kanalizacije ali nismo reagirali jer to nije neobično za rivu u ljetnim mjesecima, kazala je turistkinja u Splitu.

Ove godine zbog situacije s koronavirusom nije mnogo turista stiglo u Split, a grupi onih koji su uspjeli doći nije se pretjerano svidjelo što su imali za vidjeti na splitskoj Rivi. 

Naime, ispred splitske Rive ovaj tjedan grupa turista morala je svjedočiti izviranju kanalizacije.

Smrad je bio neopisiv” i to, kako kažu za Morski.hr, nažalost, nije prvi put.

"U utorak smo šetali Splitom i krenuli prema novom hotelu na Rivi. Dok smo još sjedili na kavi, osjetio se smrad kanalizacije ali nismo reagirali jer to nije neobično za rivu u ljetnim mjesecima", rekla je turistkinja koja se s obitelji odlučila posjetiti Split.

"Pažnju nam je privukla grupa turista koja je stajala uz samu obalu, kad smo stigli vidjeli smo da doslovno izvire kanalizacija iz koje su ispadali papiri i ostali sadržaji. U jednom obližnjem restoranu smo pitali što je uzrok, na što su nam rekli da očito neki ugostiteljski objekti puštaju kanalizaciju u more", kazala je.

Ključne riječi

Komentara 16

RE
RedTree
12:49 11.07.2020.

U centru i glavnoj atrakciji, ovo se događa. Presramotno. Lijepo inspekcija i kazna, jer ovakvi autogoli nam ne trebaju. Ako nisi spojen na kanalizaciju zovi ekipu što čisti septičke jame.

BC
Bcode77
13:28 11.07.2020.

Ne znam sto se time cudite. Nasa lijepa obala je oduvijek bila prepuna fekalija. 90% naselja i gradova na obali nema zadovoljavajuci sustav otpadnih voda. Oduvijek je kanalizacija isla direktno u nase sinje more.

DI
Diesel
13:22 11.07.2020.

Tako je i u Trogiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije