Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKLJAŽA U LONDONU

VIDEO Tukli se metalnim palicama, očevidac ostao zbunjen: 'Mislio sam da snimaju film'

Foto: Screenshot
1/4
12.09.2019.
u 09:36

Policija je pozvana u Croydon oko 19.02 u utorak 3. rujna zbog dojave o tučnjavi 20 osoba, rekli su iz policije

Iskreno, mislio sam da se radi o snimanju filma, rekao je očevidac masovne tučnjave koja je izbila 3. rujna u Londonu, a čija se snimka proširila internetom.

Na snimci nastaloj blizu stanice Zapadni Croydon mogu se vidjeti muškarci koji se u tučnjavi koriste metalnim palicama za bejzbol dok drugi promatraju sukob. U jednom trenutku jedan od sudionika tučnjave počinje se povlačiti i tada prema njemu kreću i druge osobe te se uključuju u sukob.

– Policija je pozvana u Croydon oko 19.02 u utorak 3. rujna zbog dojave o tučnjavi 20 osoba. Policija je izašla na teren, no grupa je napustila mjesto događaja. Pronašli su jedan nož i nije bilo prijavljenih ozljeda. Istraga se nastavlja – rekli su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 10

RA
Rafael945
10:20 12.09.2019.

Manjine su izgleda i britansko bogatstvo.

SA
SajamTastine
10:04 12.09.2019.

Osjećajte se kulturno obogaćeni i nemajte nikakvih negativnih predrasuda.

HH
Hrvoje Hrk !!
10:08 12.09.2019.

To nije london već Londonistan, jer tu engleski se ne čuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije