Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buka ih dotukla

VIDEO Splitskom HDZ-ovcu usred noći zvonili na portafon

split buka
Screenshot Dalmacija danas
19.06.2019.
u 07:32

Pred splitskim gradskim vijećnicima naći će se prijedlog da se dozvoli puštanje glazbe na javnim površinama do 2 sata u noći

Inicijativa “Dnevna doza splitskog nereda” u noći s ponedjeljka na utorak organizirala je šetnju do splitskih Blatina, i to do zgrade predsjednika splitskog HDZ-a Petra Škorića.

Predsjednik Inicijative, Bojan Ivošević, u ponoć je odlučio zvoniti na portafon šefu splitskog HDZ-a u cilju da ukaže na tešku situaciju stanara stare gradske jezgre koji trpe buku radnim danom, prvenstveno zbog zvučnika postavljenih na terasama i štekatima ugostiteljskih objekata, piše Dalmacija Danas.

Pred splitskim gradskim vijećnicima naći će se prijedlog da se dozvoli puštanje glazbe na javnim površinama do 2 sata u noći.

– Želimo da grad ima ponudu za turiste i sve što treba, ali ne na štetu građana grada Splita. Na udaru je povijesni dio Splita, na Bačvicama, oko kolodvora. Želimo da gradski vijećnici shvate da imamo pravo na ono što svi drugi. Želimo da kako je Petru, da je tako i nama... - rekao je između ostalog Ivošević.

Potom je pozvonio na portafon Petra Škorića i pozvao ga da siđe do stanara stare gradske jezgre. - Prošetaj - rekao mu je Škorić.
 

Komentara 18

ZO
zoom
09:06 19.06.2019.

probajte sami živjeti uz jedan takav objekt s kojega trešti glazba do 2 sata u noći pa do 3 sata traje razilaženje gostiju uz glasan pripiti razgovor, a drugi dan ići na posao pa ćete shvatiti u čemu je problem!

Avatar petrolio
petrolio
09:04 19.06.2019.

puna podrška nesretnim ljudima koji od treštanja glazbe i buke ne mogu spavati do 2 sata u noći, a idući dan moraju ustati u 5 ili 6 sati i ići na posao!!! zabava za turiste nakon ponoći mora biti organizirana barem 500 m od stambenih objekata, a ne da se ljudima ugrožava pravo na noćni mir zbog zarade par ugostitelja koji se obogate s 3 mjeseca rada u sezoni pa ne ni ne moraju raditi ostatak godine!

DO
dopizdilomi
13:31 19.06.2019.

Imao je sreće. Da je meni zvonio pogodilo bi ga nešto brzo po sred čela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije