Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena vremena

VIDEO Ovako je snijeg jutros pozdravio Pleternicu, HAK upozorava na zimske uvjete

Snijeg u Pleternici
Foto: Screenshot/čitatelj
1/3
18.03.2021.
u 09:41

Današnja najviša dnevna temperatura bit će između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva, a u gorju moguće i niža

U unutrašnjosti Hrvatske danas će vrijeme biti promjenljivo uz izgledne pljuskove i snijeg. Jutros oko 8 sati u Pleternici, nedaleko od Požege, tako je već krenuo padati snijeg, no uskoro se pretvorio u kišu.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, početkom dana mjestimice malo snijega ili kiše uglavnom će biti na istoku i u gorju, dok će se sredinom dana proširiti i na druga područja. Na Jadranu će biti pretežno sunčano uz umjerenu naoblaku i rijetko malo kiše.

Današnja najviša dnevna temperatura bit će između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva, a u gorju moguće i niža. 

VIDEO Snijeg u Pleternici

Na današnje vremenske uvjete upozorio je i Hrvatski autoklub (HAK) koji navodi kako su kolnici mjestimice vlažni i skliski. 

– Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez zimske opreme – naveli su. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije