Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavezno pogledajte

Video s Bjelašnice postao viralni hit: Desna skija Suadeeee...

Bjelašnica
Bjelasnica - Olympic Mountain/Screenshot
29.12.2018.
u 11:28

Na snimci se vidi mladić koji se tek uči skijati i ima problema s upravljanjem na stazi

Snimka koja dolazi s Bjelašnice nasmijala je korisnike društvenih mreža. Video je objavljen na stranici Facebook Bjelašnica – Olympic Mountain. Na snimci se vidi mladić koji se tek uči skijati i ima problema s upravljanjem na stazi. I dok on juri na skijama čuje se glas instruktora koji mu pomaže. I ako je možda riječ o šali, pogledajte snimku koja će vas oraspoložiti.

Pogledajte video koji će vas nasmijati do suza.

 

 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
12:50 29.12.2018.

Ha ha, ode suad u basamake

DU
Deleted user
14:13 29.12.2018.

Ovo može biti hit samo za trećerazredne novinare. Skijam od svoje 6 godine i koliko vidim ovdje je više nego očito je da je u pitanju gluma i da se ne radi o nikakvom početniku, a bosanci kao bosanci.......žele biti duhoviti. Ne kažem da često nisu, ali ne volim izforsirani humor tipa.

VL
vladimir45
13:21 29.12.2018.

Ovako skija 80% odraslih početnika. Tko misli da može bolje neka pokuša. Jedino djeca su bolja i to radi manje težine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije