Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

VIDEO Požar na raketnoj topovnjači 'Vukovar': Zbog udisanja dima troje ljudi završilo u bolnici

Izbio požar na vojnom brodu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/16
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.09.2019.
u 12:53

Iz krme topovnjače dvadesetak minuta širio se gusti dim, ali požar je na brzinu ugašen.

Raketnu topovnjaču "Vukovar", brod Hrvatske ratne mornarice, koja se nalazi u Šibeniku na remontu u Remontnom brodogradilištu NCP, u četvrtak je zahvatila vatra oko 10 sati, no požar je brzo ugašen. 

Na intervenciju je izišlo šest vatrogasnih vozila iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Iz krme topovnjače dvadesetak minuta širio se gusti dim, ali požar je na brzinu ugašen.

– Prema trenutačno dostupnim informacijama, pripadnici Hrvatske ratne mornarice koji su se nalazili na mjestu događaja uočili su požar i odmah izvukli djelatnika brodogradilišta iz kabine u kojoj su izvođeni radovi. Nema ozlijeđenih, a zbog posljedica udisanja dima jedan član posade broda i dva djelatnika brodogradilišta zbrinuti su u Općoj bolnici Šibenik, navodi se u priopćenju Ministarstva obrane. 

Brod je bio na suhom vezu.

Izbio požar na vojnom brodu
1/16

 

 

Komentara 3

IL
ilijan1a
13:50 19.09.2019.

Zapalio se ručak

IL
ilijan1a
13:52 19.09.2019.

Bio s na toj topovnjači u krmi se nalazi kuhinja i čadnički prostori. Tako da je se moglo samo nešto zapaliti u kuhinji.

Avatar tituš
tituš
13:18 19.09.2019.

srpska diverzija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije