Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO

VIDEO Policajci i građani prosvjedovali u Trilju zbog COVID potvrda, podržao ih i Bulj

Facebook Miro Bulj
16.11.2021.
u 23:49

Dosta dijeljenju hrvatskog naroda - poručio je Bulj okupljenim građanima

Dio stanovnika Trilja okupilo se na prosvjedu podrške graničnim policajcima, koju su odbili preuzeti smjenu jer ne žele na uvid dati COVID potvrde. Od utorka su obvezne, podsjećamo, COVID potvrde u državnim i javnim institucijama. 

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj uživo je na Facebooku prenosio prosvjed. 

- Narod je ustao protiv Plenkovićeve diktature! Puna podrška prosvjednicima koji su došli dati potporu pograničnim Policajcima koji ne dozvoljavaju rad i čuvanje naše granice zbog Covid potvrda! Dosta je bilo ovih nelogičnih mjera i covid potvrda! Vrijeme je da svi koji su odgovorni za ovu represiju nad narodom podnesu ostavke! - naveo je Bulj u statusu. 

 

Istaknuo je kako se krše prava hrvatskih policajaca zbog COVID potvrda.

-  Uskoro će ovome doći kraj, nada umire zadnja. Nastavite s pjesmom. Mi nikog ne mrzimo. Mi ne želimo dijeliti hrvatski narod na cijepljene i necijepljene, crne, bile. Dosta dijeljenju hrvatskog naroda - poručio je Bulj okupljenim građanima nakon čega su oni počeli skandirati njegovo ime. 

VIDEO: Od utorka, 16. studenog su obvezne COVID potvrde: Tko ih mora imati, a tko ne, gdje vam sve trebaju...

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
08:42 17.11.2021.

Koja je povezanost kineskog virusa i naše zastave?

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:56 16.11.2021.

Miro Bulj, SSS epidemiolog i tekstilni radnik vodi pobunu hrvatske milicije u Trilju protiv druge smjene hrvatske milicije, neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije