Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Houstonu

VIDEO Pljačkaš upao s plastičnim pištoljem u restoran, gost ga propucao s devet hitaca

Twitter screenshot
09.01.2023.
u 08:47

Cijeli događaj te tragičnu smrt mladog pljačkaša zabilježila je nadzorna kamera u restoranu.

Pljačkaš maskiran skijaškom maskom i crnim rukavicama upao je u jedan restoran u Houstonu te od gostiju tražio novac i novčanike. U njih je uperio pištolj za koji se kasnije uspostavilo da je plastičan. No, to vjerojatno nije znao jedan od gostiju koji je, u trenutku kad je pljačkaš u dvadesetim godinama napuštao restoran, posegnuo za pištoljem te u njega ispalio najmanje devet hitaca.

Cijeli događaj te tragičnu smrt mladog pljačkaša zabilježila je nadzorna kamera u restoranu.

Svi gosti su prije dolaska policije napustili mjesto događaja pa je pokrenuta opsežna potraga ponajprije za gostom koji je pucao.

- Svi su napustili restoran osim vlasnika i djelatnika. Bilo bi sjajno da su se vratili na mjesto događaja i razgovarali s nama ili nazvali odjel za umorstva. Moraju nam dati svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla poručili su iz policije.

Guardian piše kako teksaški zakoni dopuštaju upotrebu oružja u samoobrani, odnosno u trenutku životne opasnosti, no istraga će utvrditi je li u ovom slučaju došlo do uporabe nepotrebne sile.

Komentara 14

ZP
zeljko.posaric.9
10:09 09.01.2023.

Eto to je smisao posjedovanja i nošenja oružja. Nakon ove vijesti lopovi će se zapitat žele li tako u upast u neki restoran, dućan ili banku.

BE
Beyonder
09:32 09.01.2023.

Čovjeku medalju

GI
gira
12:08 09.01.2023.

Život nijednog kriminalca ne treba poštovati kada prijeti životu druge osobe...globalisti rone suze za anarhistima, to nam donose i u hrvatsku. za mbijo izdrži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije