Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svježije i nestabilno

VIDEO Pijavice u Istri. U dijelovima zemlje moguće nevrijeme uz obilnu kišu

nevrijeme
Foto: PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.09.2019.
u 10:41

Najviša temperatura danas će uglavnom biti od 17 do 23, a u Dalmaciji i na krajnjem istoku od 23 do 28 °C

Danas će biti promjenljivo, povremeno uz kišu. Na Jadranu će lokalno biti i pljuskova praćenih grmljavinom, uglavnom u Dalmaciji gdje je moguće i nevrijeme te obilnija oborina, prognozira za subotu Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu će puhati umjerena bura, ujutro ponegdje još jaka, a u Dalmaciji većinom umjereno jugo.

Najviša temperatura uglavnom od 17 do 23, a u Dalmaciji i na krajnjem istoku od 23 do 28 °C.

U Istri pijavice

Iako je lokalno bilo izraženijih pljuskova, u posljednja 24 sata nisu zabilježene obilnije oborine na području Istre. Zbog velikog intenziteta oborina, činilo se kao da je palo više kiše, a na prometnicama s lošom odvodnjom oborinskih voda bilo je i manjih bujica, javlja Istramet.

Nestabilno vrijeme, kako javlja Istramet nastavilo se i jutros, a u sklopu manjih grmljavinskih sustava na jugu Istre oko 8:30 h razvilo se nekoliko pijavica. Prema potvrđenim izvješćima, kod Rta Kamenjaka razvile su se dvije pijavice koje su bile jasno definirane nekoliko minuta. Zabilježen je jedan veći i jedan manji vrtlog.

Nedugo zatim oko 9 sati u nestabilnoj atmosferi na moru kod Brijuna također je uočena pijavica.

Video: Nevrijeme u Splitu rušilo stabla i izazvalo probleme u prometu

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vofakos
12:42 07.09.2019.

Novac trebate dobiti iz vaše dnevne sobe putem interneta,tako što ćete nekoliko sati dnevno ispuniti jednostavan posao sa radnom stanicom,primati 238 USD svaki sat i primati naknadu svaki tjedan dok odabirete svoju rutinu rada. U tom trenutku pokušajte ovo ...>>>>> www.WebWork3.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije