Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savladale ga emocije
Povratak na članak

VIDEO Papa se rasplakao tijekom molitve, glas mu se počeo tresti i morao je zastati

Otkad je Rusija izvršila invaziju na susjednu zemlju u veljači, Franjo je spomenuo Ukrajinu u gotovo svim svojim javnim obraćanjima

Komentari 11

ER
erosaonogasvijeta
23:09 08.12.2022.

Neka Bog blagoslovi Papu uz dugi i zdravi zivot! Slava Ukraini!

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
14:44 09.12.2022.

erosaonogasvijeta "Neka Bog blagoslovi Papu uz dugi i zdravi zivot! Slava Ukraini! " Ovako nešto možr da napiše osoba sa posebnim potrebama Rimska crkva je vodila mnoge ratove , podržavala je ratove kako bi zagospdarila svetom . da li trebala svetom . da li treba spomenuti 300.000 beba ukradeno od njihovih roditelja i prodano za usvajanje: BBC je svojevremeno otkrio skandal traffickinga bebama koje je radila Katolička crkva u Španjolskoj! Katolička crkva suspendirala 21 svećenika zbog sumnje za zlostavljanje djece Zašto se crkva boji liberalnog zdravstvenog i seksualnog odgoja? Hoćemo li dočekati kraj pedofilije unutar različitih religioznih organizacija?! Izjava pape da je dječja pornografija „normalna stvar“ stvorila zgražanje među žrtvama svećeničke pedofilije i silovanja!!!

VL
LU
luminax
09:54 09.12.2022.

Shvatio da je ova nesreća posledica vatikanske politike unijaćenja pravoslavnih hrišćana u zadnjih tri veka , a naročito Ukrajinaca , čime se među njih zabijao klin viševekovnog razdora i mržnje . Sve to je suprotno Hristovom učenju . Vatikan trebaeba da se odrekne unijaćenja i da retroaktivno poništi njegove , ionako skromne rezultate i da više ne priznaje te unijatske crkve , crkve mržnje i razdora . Hrišćanstvu su dovoljni antagonizmi starih , izvornih crkava .

VL
PA
pax5
00:07 09.12.2022.

Da neki ljudski um u 21 st.nije spoznao da je rat besmislica,ne mogu vjerovat....I to političari Rusije...mislili smo da bar imaju civilizacijski razvoj...???

VL
Avatar southman
southman
21:26 08.12.2022.

Uvijek spomene Ukrajinu ali nikada Rusiju.

VL
ZO
zoran234
22:13 08.12.2022.

Lijepo od njega da se molio za mir i plakao za Ukrajince.To je dobro i korisno samo sad još treba da otvori blagajnu i pošalje Zelenskom pun kofer evra ili dolara jer on voli skupljati milijarde na gomilu i davati onima kome on hoće.On je navikao već da mu šalju i mnogo je zahvalan svima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.