Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Pijan se autom zaletio u trgovinu, otac – heroj u posljednji trenutak spasio kćer pa poginuo

22.11.2019.
u 13:06

Otac nije uspio izbjeći vozilo koje ga je udarilo te je preminuo nakon toga.

Stravičnu snimku nesreće prikazala je kineska televizijska kuća Sohu. Jedan pijani vozač zaletio se svojim automobilom u trgovinu u kojoj su bili otac i kći.

Otac je brzom i herojskom reakcijom spasio svoje dijete, odgurnuvši u posljednji trenutak djevojčicu prema kojoj je jurio automobil. Nije uspio izbjeći vozilo te je poginuo uslijed silovitog naleta. 

Vozač je uhićen, a testiranjem je utvrđeno da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
14:27 22.11.2019.

i sad će idućeg tjedna biti objavljena presuda, tip ide u buksu, a ako bude gnjev javnosti tijekom suđenja velik, ide javno smaknuće. problem riješen, satisfakcija žrtvi bolja nego u 'demokratskom' sustavu. zločin riješen i kažnjen brzo i društveno prihvatljivo. a to je najvažnije, da je pravda brza. što mislite, kako bi horvatinčić prošao u kini..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije