Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOCI U UŽASU GLEDALI

VIDEO Nevjerojatno: Srušio se helikopter nakon uzlijetanja, svi putnici nekim čudom preživjeli

19.10.2020.
u 19:44

Nevjerojatni trenutak snimio je 27-godišnji fotograf Dicken Muchena

Ne kaže se uzaludno da malo sreće uvijek dobro dođe. Tu lekciju bome je dobro nauči guverner kenijskog grada Naroka Samule Tunai koji se ukrcao zajedno s troje drugih ljudi u helikopter koji se srušio samo nekoliko trenutaka nakon uzlijetanja. Prema prvim naznakama, svi putnici su preživjeli. 

Šokantna snimka pokazuje kako helikopter dobiva na visini samo kako bi se srušio. Lokalno stanovništvo koje se okupilo, kako bi pozdravili Tunai koji je došao tamo na event, užasnuto su gledali što se to upravo dogodilo.

Odmah su pojurili kako bi pomogli unesrećenima. 

VIDEO: Prevarili smrt: Ukrcali se na helikopter koji se potom srušio

Nevjerojatni trenutak snimio je 27-godišnji fotograf Dicken Muchena koji je kasnije naveo kako je četvero putnika završilo u bolnici na kritičnoj njezi, dok lokalni mediji navode kako je guverner prošao neozlijeđen, prenosi Yahoo. 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
08:58 20.10.2020.

Meni izgleda kao da se pilot "pravio važan" i "šišao žito" helikopterom, jer je letio vrlo nisko iako je očigledno mogao povećati visinu. To se posebno vidi jer je neposredno prije nego je zakvačio tlo počeo povećavati visinu pa je - očigledno prejako smanjio potisak, izgubio par centimetara visine i zakvačio tlo. Izuzetno nepromišljeni potez za koji je dosta pravo čudo kako nitko nije stradao. Doživotno oduzeti letačku dozvolu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije