Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMOR U BOLNICU

VIDEO Medeni mjesec nakon ove fotografije pretvorio im se u katastrofu

Nesreća na medenom mjesecu
Foto: dreyersadventures.wordpress.com
1/14
27.01.2022.
u 12:27

Nakon što su pozirali za fotografiju, par je poklopio veliki val i srušio ih na stijene

I dok ovo izgleda kao savršena fotografija s medenog mjeseca u Južnoj Africi, ono što se dogodilo nakon nje pretvorilo se u katastrofu za tad novopečeni bračni par Marelize i Ryana Dreyera. 

Nakon što su pozirali za fotografiju, par je poklopio veliki val i srušio ih na stijene. Marelize je u trenutku udara vala noga zapela među kamenjem pa je iskrenula gležanj i slomila nogu na dva mjesta. U pomoć joj je priskočio suprug. 

Nakon toga su, umjesto odmaranja na plaži, proveli dva dana u bolnici, gdje je Marelizi u nogu ugrađena pločica od titanija i 12 šarafa. 

 

"Imali smo listu želja s fotografijama, one koje smo doista željeli snimiti dok smo na putovanju. Bili smo svjesni opasnosti, no tog dana bili su posebno veliki valovi. U jednom trenutku, dok još nismo znali je li fotografija ispala dobro, odlučili smo pomaknuti se na sigurniju lokaciju", ispričao je Ryan. 

Rekao je da ih je udario jedan val kada su došli na drugo mjesto, a nakon toga su išli sjesti kako bi opet pozirali za fotografiju. I tada je naletio veliki val koji ih je odbacio. 

"Osjećaj je bio kao da smo pod vodom", dodao je Ryan, a Marelizina sestra i turisti koji su se tamo našli pomogli su im da siđu sa stijena. 

Unatoč ozljedama, par je odlučio pričekati oporavak pa nastaviti putovati.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
struj
13:19 27.01.2022.

Super su prošli da ih val nije razbijo od stijene i povukao nazad u more pa ih ponovo razbijo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije