Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO SKRETANJE

Gdje mu je bila pamet? Zbog ovog je poteza vozač kamiona dobio zatvorsku kaznu

Foto: Screenshot
22.02.2020.
u 17:52

Nakon što je izveo opasno i zabranjeno skretanje, vozač kamiona dobio je šest mjeseci zatvorske kazne te je na 15 mjeseci izgubio vozačku dozvolu.

Vozač kamiona optužen je na šest mjeseci zatvora nakon što je na autocesti M6 u engleskom Staffordshireu napravio vrlo opasno skretanje.

VIDEO Vozač teretnog vozila završio u zatvoru nakon opasnog skretanja na autocesti

Vozač je na autocestu došao iz suprotnog smjera te je, kako bi se priključio ostalim vozačima, morao napraviti naglo skretanje koje je ujedno i opasno i zabranjeno. 

Drugi su vozači koristili izlaz s autoceste na kojem je on stajao u suprotnom smjeru pa se morao pomaknuti kako bi oni mogli proći. Nekoliko je puta pokušavao proći, sve dok ga jedan vozač, kojem je put bio blokiran, nije propustio da se okrene i nastavi put u pravom smjeru.

Osim zatvorske kazne, vozač je izgubio vozačku dozvolu na 15 mjeseci. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

AS
aspiranto1950
19:26 22.02.2020.

Kod nas bi dobio najveću moguću verbalnu opomenu koja bi bila duplo smanjena uzevši u obzir olakotne okolnosti da mu je to tek treći put da to radi i da je obećao da više neće.

IL
ilicak
18:58 22.02.2020.

ovo se tretira pokušaj ubistva s oredimišlhajem

Avatar willi66
willi66
19:44 22.02.2020.

malo je 6 mj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije