Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

VIDEO Lovac spasio jelena, reakcija obojice začudila je i ljude i životinje

Foto: Youtube screenshot
04.12.2019.
u 09:24

Srećom, noga mu nije slomljena, izvukao se, kazao je muškarac na snimci.

Dva lovca pronašla su mladunče jelena zarobljeno u žičanoj ogradi. Mladi jelen zapeo je dok je preskakao ogradu, ali srećom nije ozlijedio nogu.  

Kao što se može vidjeti na videu snimljenom 17. studenoga u Missouriju, mladunče se nije htjelo pomaknuti od lovca koji ga je spasio, već je ostao pokraj ograde i lovca koji ga je mazio po glavi. 

– Srećom, noga mu nije slomljena, izvukao se – kazao je muškarac na snimci.

Možda će ovaj divan trenutak promijeniti pogled lovca na životinje i potaknuti ga da pronađe drugi hobi.

 

Ključne riječi

Komentara 33

PR
prajdali100
12:25 04.12.2019.

Svaka čast ! A gdje Vam je video ,sinoć sam gledao,kako migranti na granici Hrvatske i BiH hvataju lane,bacaju ga tlo,kolju i hvale se otkinutom glavom ! Da,da, taj ološ ulazi u Hrvatsku i EU.

JG
jozagulikoza.guli
12:55 04.12.2019.

Je, fakat se životinje izćuđavaju diljem prerije i yeolowstonea. Pita oposum kojota jesil ti vidio članak VL? A i grizli se zabezeknuto javio na twiteru.

NT
No_trouble
11:31 04.12.2019.

Reakcija obojice začudila je i životinje? Koje točno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije