Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8 godina zatvora

VIDEO Ubo muškarca u vrat zbog bizarnog razloga

06.12.2018.
u 20:09

Bio je to u potpunosti neisprovociran napad na nevinog čovjeka koji ništa nije skrivio, rekla je Wheldon

Muškarac koji je ubo žrtvu u vrat zbog odugovlačenja u redu na benzinskoj postaji, osuđen je na osam godina zatvora.

Jack Oldfield (26) iz Stanhope Roada u Swadlincoteu, izjasnio se krivim za ranjavanje s namjerom, kao i po tri točke optužnice zbog nošenja oružja nakon što je 11. srpnja ove godine izbo 30-godišnjeg Roberta Taylora, izvijestila je policija

Kamere na  benzinskoj postaji uhvatile su trenutak u kojemu je Oldfield izbo Taylora ispred policajke Kim Wheldon koja je brzom reakcijom uhitila napadača te ga onesposobila za bijeg prije nego je pozvala pojačanje.

>> Pogledajte video napada na benzinskoj postaji

- Bio je to u potpunosti neisprovociran napad na nevinog čovjeka koji ništa nije skrivio - rekla je Wheldon te dodala.

- Oldfield je bio nervozan zbog čekanja u redu i smatrao je da Taylor odugovlači. Došlo je do rasprave, a Oldfield je tada izvadio nož i ubo Taylora u vrat. Također, pokušao je sakriti nož koji je koristio te je u pokušaju da sakrije lažni pištolj ostavio isti u policijskom automobilu. Taylor je imao sreće, a sud je pokazao da ovakve napade shvaća ozbiljno koliko god oni rijetki bili. Nadam se da će Taylor biti siguran sada kada je napadač iza rešetaka - zaključila je Wheldon. 

>> Pogledajte kako su ovi lopovi ukrali automobil za minutu

 

Ključne riječi

Komentara 2

AR
Armagedon
21:00 06.12.2018.

ja mislila kod nas... a ono vani... njihov problem imamo mi dosta naših

KA
Karloho
21:25 06.12.2018.

Kod nas kad lik Demal ubije mladića dobije 3,5 godine,a ovdje za pokušaj ubojstva 8 godina,izgleda da se život u Americi vise cijeni nego kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije