Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća u Novoj Gradišci

VIDEO Divljali na cesti i prenosili uživo, pa se zabili u betonski stup. Jedan mladić (17) u bolnici

Screenshot PU brodsko-posavska
03.02.2023.
u 13:04

Društvenim mrežama širi se video koji su snimali stradali mladići nekoliko trenutaka prije nesreće. Ovaj događaj treba služiti kao primjer drugima, naročito mladima, kako se na cesti ne bi trebalo ponašati jer zbog trenutka nepažnje ili nemara posljedice možemo osjećati cijeli život.

U Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba (17) teško ozlijeđena. Policijskim očevidom utvrđeno je da je automobilom upravljao 17-godišnjak bez vozačke dozvole, koji nije bio vezan zaštitnim pojasom. Kad je došao pred raskrižje, zbog neprilagođene brzine i zanošenja preko prometnog otoka dok je kočio sletio je na kolnik Ulice Slavonskih graničara. Automobilom je udario u betonski stup. Vozač je teško ozlijeđen i nalazi se u bolnici u Novoj Gradiški, a suvozač je (16) lakše ozlijeđen.

Društvenim mrežama širi se video koji su snimali stradali mladići nekoliko trenutaka prije nesreće. Na snimci je jasno kako su svjesno divljali po cesti. Ovaj događaj treba služiti kao primjer drugima, naročito mladima, kako se na cesti ne bi trebalo ponašati jer zbog trenutka nepažnje ili nemara posljedice možemo osjećati cijeli život. 

Upozoravamo da bi video mogao biti uznemirujućeg sadržaja. 

Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu. Optužni prijedlog podnesen će biti i protiv 16-godišnjeg suvozača jer nije bio vezan.

VIDEO: Bivša prva tenisačica svijeta napala Đokovića: Novak i Srbi imaju sindrom žrtve, svi su protiv njih

 

Komentara 42

ME
medvedgrad
13:38 03.02.2023.

Narodnjaci u autu. Narodnjaci u glavi.

OL
olujasviholuja2
13:45 03.02.2023.

Sad ga nagraditi za doživotnom zabranu polaganja za primjer drugima

PO
poluprovokator
13:35 03.02.2023.

Očajan izbor muzike moram priznati:-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije