Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najslađi spoj

VIDEO Babun posvojio macu. Češka je i čisti joj krzno

sabor
09.11.2012.
u 11:40

Majmunu iz izraelskog zoološkog vrta nimalo ne smeta što njegova ljubimica nije pripadnica iste vrste. Prema njoj se odnosi kao što bi i prema vlastitoj mladunčadi

U životinjskom svijetu sve je moguće pa je tako jedan tigar posvojio prase, krmača napuštenu štenad, ali nitko od njih nije tako šarmantan kao jedan babun iz izraelskog zoološkog vrta koji je pod svoje okrilje primio malu tigrastu macu, javlja Huffington post.

Po svemu sudeći, majmunu nimalo ne smeta što njegova ljubimica nije pripadnica iste vrste. Prema njoj se odnosi kao što bi i prema vlastitoj mladunčadi. Češka je, miluje i čisti od parazita, a maca mu na pažnji zahvaljuje tako što prede od zadovoljstva.

>>Pingvini spremni za vaganje, no kako izmjeriti žirafu?

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bik
Bik
15:14 09.11.2012.

trebalo bi zatvoriti radnike i direktore zoloskih vrtova pod istim uvjeima ko sto te jadne zivotinje imaju.

DU
Deleted user
15:34 09.11.2012.

Zooloske vrtove kaveznog tipa treba zatvoriti. Iza ovih 'slatkih' scena tragedija je jednog zivota u zatoceništvu. Strasno!

SI
silversurfer22
12:15 09.11.2012.

..Zoološki vrtovi su najodvratnije ustanove ikad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije