Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Novi standardi'

Pusić: Šipuš nije znao, nije on zadužen za financije

Andrea Zlatar Violić,Vesna Pusić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.03.2015.
u 16:34

Polako, sve u svoje vrijeme – njezin je odgovor na pitanje kada će biti imenovan novi ministar kulture

- Neka pogledaju u jučer, komentar je ministrice Vesne Pusić na izjave iz HDZ-a kako obmanjuje javnost kada kaže da ostavka ministrice Zlatar Violić postavlja nove standarde.

- Polako, sve u svoje vrijeme – njezin je odgovor na pitanje kada će biti imenovan novi ministar kulture. Rekla je da ne zna kako je u ministarstvu poljoprivrede Tihomira Jakovine, također zabilježen sličan slučaj.

Na pitanje je li moguće da doministar Šipuš nije znao kako se diže novac rekla je da on u ministarstvu nije bio zadužen za financije.

- Tamo ima ljudi koji su zaduženi za financije – poručila je Pusić.

>> Udruga Promo: Berislav Šipuš ne smije biti ministar kulture

Komentara 16

Avatar Crvenikmer
Crvenikmer
17:37 27.03.2015.

Ova Pusička u stranci ima same kriminalce.Navodno ima10 članova a više od polovice su sudski procesuirani, Ferenčak, Vlahušić, Zlatar Violić,

OB
ObrenM
18:25 27.03.2015.

Iako sam nekoliko puta procitao naslov niti sada ne mogu vjerovati,da sam procitao ono sto je napisano.Znao sam da Pusicka ne odise inteligencijom,ali da je tako ogranicena,da misli da ce ova njena blasfemija proci kod puka.Ovo nebi proslo u Vrapcu,Ugljanu ili bilo kojoj zdravstvenoj instituciji,koja se bavi osobama koji nisu svoji.Najneskolovaniji fizicki radnik zna,da u svojoj fimi ne moze po potrebi uzimati novac,pa ga kasnije u 100 rata vracati-ukoliko se to otkrije.Najnovija umotvorina ove tabula raze,kaze,da bi tu visu matematiku trebali znati samo ministri financija.Jadne UN,ne znaju koji bi danajski dar dobili dolaskom ove strucnjakinje.

DU
Deleted user
18:30 27.03.2015.

Još jedna notorna Pusičkina glupost je neznanje ne oslobađa od odgovornosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije