Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmi dan prosvjeda

Vesna Balenović: Predsjedniče Josipoviću ispunite obećanja!

vesna balenovic
Udruga Zviždač
07.02.2013.
u 15:22

Ako predsjednik Josipović može pomilovati kriminalce, ubojice, silovatelje, pedofile i time izmijeniti njihove sudske presude, onda može izmijeniti i presude dosuđene protiv mene, koje su duboko nepravedne, nemoralne i neetične, kaže Vesna

- Nadam se da se predsjednik Josipović ne plaši Uprave Ine i da će na njihovu adresu uputiti adekvatnu poruku. Vjerujem da će u skladu sa svojim ovlastima i obećanjima ispraviti pogreške koje je sustav počinio prema meni i da će naći put za pravedno rješenje mog slučaja. Ja poput svih građana Hrvatske želim samo pravedno društvo, društvo u kojem svaki građanin ima jednaka prava i jednake šanse za pristojan život, pravo da ima državu koja poštuje i štiti ljudska i radna prava svih svojih građana, bez iznimke - kazala je najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović koja danas osmi dan prosvjeduje ispred Upravne zgrade Ine.

Dvanaest godina nakon neopravdanog otkaza Balenović, Republika Hrvatska pisanim putem priznala je da su potvrđeni navodi njene kaznene prijave čijim je podnošenjem ukazala na višemilijunsko oštećivanje Ine još 9.svibnja 2001. godine.

- Na žalost, Upravi Ine nije dovoljno za moj povratak to eksplicitno priznanje, a niti pisano priznanje Vlade RH i priznanja dva bivša predsjednika Nadzornog odbora da sam bila u pravu i da su mi kršena ljudska i radna prava. Uprava Ine se, ignorirajući mišljenje DORH-a, Vlade i Nadzora, ponaša kao da joj nitko ništa ne može, kao da je država u državi - napomenula je još jednom Vesna Balenović i ujedno utvrdila da ako ''predsjednik Josipović može pomilovati kriminalce, ubojice, silovatelje, pedofile i time izmijeniti njihove sudske presude, onda može izmijeniti i presude dosuđene protiv mene, koje su duboko nepravedne, nemoralne i neetične.''

>>Vesna Balenović prosvjedovala ispred Ine zbog otkaza

Komentara 10

ZO
zof
16:08 07.02.2013.

A moja Vesna, šta da ti kažem ??? Mi smo zemlja lopova, nesposobnih političkih grebatora i prodavača magle. Tko god ukaže na istinu taj će biti proganjan, maltretiran, ocrnjivat ćega koliko god budu mogli.. Lopovi će se ganjati samo kad politika to odobri. Da nije tako ne bi ni DORH-u trebalo 11 godina za potvrditi da si bila u pravu. Jadna je to satisfakcija da si bila u pravu kad nitko iz te pljačkaške priče nije još osuđen. Nema nama spasa, ni pomoći.. Žalosno, ali tako je..

Avatar lapolapo
lapolapo
15:51 07.02.2013.

Gđo.Balenović,ako svojim istupima pomognete da se ovakove stvari više ne ponavljaju,znajte da ste uspjeli. Strah me je da ne bude Vaš trud uzalud,kao i većine hrabrih Hrvata.

OB
-obrisani-
15:40 07.02.2013.

Pa ispunio je obećanje - zacrvenio je Hrvatsku. Balenovićkini problemi dio su toga obećanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije