Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmi dan prosvjeda
Povratak na članak

Vesna Balenović: Predsjedniče Josipoviću ispunite obećanja!

Ako predsjednik Josipović može pomilovati kriminalce, ubojice, silovatelje, pedofile i time izmijeniti njihove sudske presude, onda može izmijeniti i presude dosuđene protiv mene, koje su duboko nepravedne, nemoralne i neetične, kaže Vesna

Komentari 10

OB
-obrisani-
15:40 07.02.2013.

Pa ispunio je obećanje - zacrvenio je Hrvatsku. Balenovićkini problemi dio su toga obećanja.

VL
ZO
zof
16:08 07.02.2013.

A moja Vesna, šta da ti kažem ??? Mi smo zemlja lopova, nesposobnih političkih grebatora i prodavača magle. Tko god ukaže na istinu taj će biti proganjan, maltretiran, ocrnjivat ćega koliko god budu mogli.. Lopovi će se ganjati samo kad politika to odobri. Da nije tako ne bi ni DORH-u trebalo 11 godina za potvrditi da si bila u pravu. Jadna je to satisfakcija da si bila u pravu kad nitko iz te pljačkaške priče nije još osuđen. Nema nama spasa, ni pomoći.. Žalosno, ali tako je..

VL
Avatar lapolapo
lapolapo
15:51 07.02.2013.

Gđo.Balenović,ako svojim istupima pomognete da se ovakove stvari više ne ponavljaju,znajte da ste uspjeli. Strah me je da ne bude Vaš trud uzalud,kao i većine hrabrih Hrvata.

VL
OB
-obrisani-
16:04 07.02.2013.

ovo je reklama za sdp-e lokalne izbore....

VL
OB
-obrisani-
16:21 07.02.2013.

Gospođo pa vi još uvijek vijerujete u vilenjake...hihihi....pao mi na pamet onaj vic s mujom i vilenjakom na mostu....

VL
AM
amadeusa
16:21 07.02.2013.

Uprava INE morala bi Vesnu trenutno vratiti na posao i obeštetiti. Ako to ne učini doista kod građana pobuđuje sumnju da štite kriminal.

VL
DU
Deleted user
16:23 07.02.2013.

Sigurno će ti ispuniti obećanje nakon ove izjava *****: "- Nakon što sam početkom 2001. u INI otkrila kriminal ogromnih razmjera, 8. veljače iste godine obratila sam se Liniću. Preljubazno me primio. Isprva se jako čudio, rekao je da je nemoguće da INA godišnje za cestovni prijevoz vanjskim prijevoznicima plaća čak 225 milijuna kuna, no potom je rekao da hitno o svemu treba obavijestiti tadašnjeg ministra policije Šimu Lučina. No, umjesto da ih je tadašnji ministar unutarnjih poslova ulovio u kriminalu, svi elaborati koje sam donijela Liniću našli su se ponovno u INI. Predali su ih internoj reviziji. Kolege su mi javile da su kombiji počeli odvoziti dokumentaciju iz arhive. Linić ih je, dakle, upozorio na opasnost. Ne mogu tvrditi da je to učinio namjerno, no kasnije je u medijima govorio da je o događajima u INI morao šutjeti zbog mira u koaliciji. U svakom slučaju, kao predsjednik Nadzornog odbora INE trebao je znati što se događa, ili je to, nakon mojeg upozorenja, morao provjeriti. Mene je, također, trebao rehabilitirati. No ništa od toga nije učinio, već me je godinama proganjao po sudovima."

VL
GA
gardist
16:39 07.02.2013.

Strašno mi je žao što sam o Vesni Balenović čuo i jednu sasvim drugu, jako ružnu priču (nemam dokaza iako priča djeluje uvjerljivo) tako da joj želim dobro zdravlje i neka bude uporna u prosvjedima.

VL
MI
Mirel
17:49 07.02.2013.

U Hrvatskoj gdje god možeš ukrast ukradi ili prevari al samo pazi da te drugovi ne otkriju, jer nemoraš bogastvo ukradeno nikom dokazivat. Ukradi milion dva Eura i kaži da si bio kod Mirela u Švicarskoj da si radio nana crno, dovoljno ti je opravdanje. U Hrvatskoj lopov nije bit zabranjeno. Al teško tebi ako si pošten, pa otkriješ nekakav lopovluk bilo gdije, umjesto da te država nagradi ona te osudi, jer največa ti je kazna lopova - političara prijavit i dokazat mu lopovluk. Odmah te sledi batinjanje, otkaz sa posla i jednostavno si crna ovca. Eh to vam je dragi moji prijatelji vladavgina , zakoni, pravosudje Hrvatske za koju ste se svi borili.

VL
ZH
zhecko
18:29 07.02.2013.

Prosim lijepo, a tko voli špije ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.