Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURNI IDENTITET SREDNJOŠKOLACA
Povratak na članak

Veliko istraživanje o mladima u Hrvatskoj: Zabavljaju se uz cajke i prihvaćaju manjine

Balkanska kultura većini im je nešto negativno, ali svjesni su da je dijelom i hrvatska kultura balkanska. Ne gledaju TV, već Netflix i gotovo svi koriste Instagram, Facebook i Reddit

Komentari 4

Avatar Carbonado
Carbonado
19:28 30.03.2023.

Pa kad ih odgajaju društvene mreže. Nisam prestar, ali kad vidim kako mlađe kolege (10ak godina razlike) nisu u stanju nositi se sa svakodnevnim stresom posla, kako nisu u stanju obaviti najjednostavnije zadatke bez komplikacija, doslovno plaču za svaku sitnicu, čine sve da izbjegnu bilo kakvu odgovornost, a detaljno su upoznati sa svim pravima koja ih pripadaju...to je ekipa 20-25 godina. Sačuvao nas dragi Bog kad stasaju oni što im je sad 10-15 godina....

VL
PO
pobjednik2
19:05 30.03.2023.

Dovoljno je da se identificiraju s gradom, a osobito državom, da su svjesni da je "Balkanska kultura" smeće i da ne gledaju JRT i Stankovića (džaba ste krečili). Dobro je i da su tolerantni, jer to znači da se u svojoj državi ne osjećaju ugroženo (zasad).

VL
XA
xaron
19:58 30.03.2023.

Mladi na selu se zabavljaju iz cajke, a u gradu iz rep. Ima li tu neke kulturne razlike ?

VL
DU
Deleted user
19:22 30.03.2023.

Ovi što se zabavljaju uz cajke, na takvim mladima Hrvatska ostaje. Nazdravlje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.