Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fond za nerazvijene
Povratak na članak

Koja su najbogatija, a koja najsiromašnija mjesta u Hrvatskoj? Brojke su dramatične, hoće li biti kao u Jugoslaviji?

Dramatična nejednakost u razvijenosti naših krajeva navela nas je da ispitamo uzrok, posljedice i mogućnosti za promjenu. Stručnjaci upozoravaju da je idealan ravnomjerni razvoj iluzija. No zadatak politike jest smanjiti razlike da ne izazivaju tolike lomove

Komentari 34

DU
Deleted user
20:14 25.06.2022.

Prestao sam čitati nakon prvog pretjerivanja: "četiri milijuna stanovnika, koliko u nekim državama ima omanji grad" - omanji grad veli, svaka čast autoru na pretjerivanju! Dragi VL, Premium više nećete vidjeti od mene...

VL
Avatar Jewbre
Jewbre
20:29 25.06.2022.

Nekad uspješna srednje europska država SR Hrvatska je postala europsko Kosovo.

VL
HI
HiroGlifi
20:17 25.06.2022.

Ukratko, najsiromašnija i najjadnija su ona gdje vlada HDZ. Ne trebate plaćati pretplatu za to.

VL
JA
jamajka
20:59 25.06.2022.

Decentralizacija, regionalizacija. .....

VL
AL
alzamalo
21:26 25.06.2022.

Pregovaraci i kvote kod ulaska u EU su unistila Slavoniju i sela uopce, nije nuzno politika kriva.. tko drzi "banak" diktira i sve ostalo, tko bi zamislio da ce seljak iz slavonskog sela ici u Kaufland u nabavku..

VL
DO
DobarDomoljub
20:52 25.06.2022.

A ma zašto je Slovenija cca duplo bogatija od Istre?! A naša politika slavi, jer nismo više najsiromašniji već predzadnji....!?!? Srećom je Srbija još pola siromašnija od naše Domovine!!! Moramo ove sedmice pobjedit Slovence u košarci!!!

VL
DO
DobarDomoljub
21:11 25.06.2022.

Samo sam pomislio kako bi to moglo bit povezano sa Balkanom...ali vele naši na tom portalu kako je Balkan samo zavjera jugo komunista i nikad nije postojao. Ali ako slućajno postoji, Hrvatska sigurno nije dio Balkana, a Srbija je dioo Balkana 200%!!! Da Srbija nekog dana postane dio EU mi ne bi bili drugi najsiromašniji već treći najsiromašniji u EU! Tako da ima bar neka korist od naših siromašnih susjeda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.