Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijenos iz dubrave

mons Uznić predvodio misu u Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića

leopold mandić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2016.
u 13:50

U 19 h na portalu Vecernji.hr pratite prijenos mise iz crkve sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubravi koju će predvoditi dubrovački biskup Mate Uzinić

Laudato TV i portal Večernjeg lista omogućuju vam prijenos uživo svete mise iz Župe svetog Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi u 19 sati, gdje se nalazi neraspadnuto tijelo svetog Leopolda Bogdana Mandića. 

Misu predslavi mons. Mate Uzinić, dubrovački biskup i predsjednik Vijeća HBK za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života.

Papa Franjo proglasio je svetog Leopolda jednim od svetaca zaštitnika Izvanredne godine milosrđa i tim povodom njegovo tijelo od 13. do 18. travnja boravi u Zagrebu. 

Uz prijenos svete mise svatko će moći svjedočiti ovom izvanrednom i povijesnom događaju dolaska tijela drugog hrvatskog sveca, Leopolda Bogdana Mandića.

 

>> Gotovo 30 godina ljudima je obnavljao snagu i liječio rane

Komentara 22

SA
Sale7
00:12 15.04.2016.

Danas se ispunjava želja sv. Leopolda. Evo što je jednom prije smrti rekao u Italiji: "Ja sam rođen usred naroda koji ne misli ovako kako mi mislimo, ali ja živim za nj. Molite Blaženu Gospodaricu da mi isprosi milost, da pošto završim svoje poslanje u Padovi, mogu ponijeti svoje bijedne kosti do svog roda za dobro njihovih duša! Žele me imati ovdje, ali se osjećam kao ptica u krletki; moje srce je onkraj mora."

MN
ma_nemoj
14:53 15.04.2016.

Velika pohvala Večernjem listu za ovu lijepu suradnju s LaudatoTV-om. U vjeri u Boga snaga je našega naroda i radujemo se što mediji daju prostora veličanstvenim događajima kojima svjedočimo ovih dana.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:26 15.04.2016.

Svaka čast Večernjem listu, najboljim novinama i mediju u RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije