Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji list daruje vam kupon s 50% popusta u Termama Tuhelj

PR
Autor
PR članak
19.07.2016.
u 13:27

U petak 21. srpnja ne propustite kupon s popustom i provedite Splash ljeto u Termama Tuhelj i uz nove atrakcije za sve uzraste

Ljeti najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima. Terme Tuhelj upravo zato svake godine pripremaju brojne novitete kako bi vaš ljetni odmor bio što atraktivniji i pun doživljaja. Ove godine pripremili su Splash ljeto koje, osim brojnih animacijskih aktivnosti, sadrži i posebnu večernju animaciju u SpaAreni pod nazivom Art&Wine fest. Najzanimljiviji su, naravno, ljetni paketi, u kojima smo – uz popularni All inclusive light paket s besplatnim boravkom za dvoje djece – pripremili i odličan paket Ljetni odmor u dvije države kojim možete upoznati i sadržaj Terma Olimia i Terma Tuhelj s time da su vam dvije noći u Termama Tuhelj besplatne. Odlično, zar ne?

Nikako ne smijemo zaboraviti na najveći ljetni novitet – novi tobogan. Vodeni planet otvoren je 2005. godine kada je svojim atrakcijama oduševio sve. Vodeni planet… tik do Zemlje, kako je puni naziv kupališta, prepun je brojnih vodenih atrakcija, vodenih masaža, gejzira i slapova, a tu je i vodena rijeka, bazen s valovima, koktel-bar u vodi te malo vodeno carstvo za najmlađe goste. Posebnost kupališta svakako je i animacijska pozornica koja je pravi ljetni doživljaj. Posebna pozornost posvećuje se događanjima na kupalištu kako bi posjetitelji, osim vodenih atrakcija i bogate ugostiteljske ponude, pronašli dodatak više za zabavu.

Od ovog ljeta Vodeni planet bogatiji je za jednu vodenu atrakciju, i to ne bilo kakvu, nego adrenalinsku atrakciju koju smo svi čekali. Naime, otvoren je novi tobogan koji je prava poslastica za sve ljubitelje adrenalina. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5, u njemu ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji s prolaskom kroz tubu i otvoreni tobogan te uživati u završnom tzv. kamikaza-spustu. Ovo je svakako atrakcija koju morate isprobati ovoga ljeta. Do sredine srpnja bit će otvoren i novi tobogan na unutarnjem kupalištu.

Vrhunac ljeta je i Tuheljska noć 29. 7. u kojoj ćete moći uživati u besplatnom koncertu popularnog Jole.

Večernji list želi vam omogućiti da budete dio Splash ljeta te svim svojim čitateljima u petak 14. srpnja daruje kupon s do 50% popusta za kupanje na Vodenom planetu!

Budite i vi dio Splash ljeta, potražite svoj Večernji list i iskoristite poseban kupon koji smo pripremili samo za vas.

Vidimo se na Splash ljetu u Termama Tuhelj!

Želite prijaviti greške?