Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Giovenale za Vladu Gotovca'
Povratak na članak

Večer i izložba u Rimu posvećeni Vladi Gotovcu

Prethodno je održan skup na kome su o Gotovcu govorili hrvatski veleposlanik u Italiji, Damir Grubiša, autor knjige 'Put u umjetnost'i Giovenale, a moderator je bio novinar Inoslav Bešker

Komentari 3

CI
cinbenik
12:42 13.05.2016.

E da je Gotovac bio mjesto Tudjmana,ako vec crkva nije dala da nas Racan nastavi odcjepljivati.......Hrvatska bi bila na visoko razvijenom mjestu EU zemalja,ovako cemo jos digo osjecati posljedice Tudjmanizma.

VL
OS
osica
14:22 14.05.2016.

A gdje je mjesto Vlade Gotovca u Hrvatskoj? Ne pišemo o njemu, ne govorimo o njemu, ne citiramo njegove pametne i duboke misli. "Nažalost , nije ni lijevi ni desni , pa nam vrhunski intelektualac, demokrata , nije važan."

VL
BA
barkod
20:34 14.05.2016.

Opa, i Grubiša i Bešker vjerojatno lijepo govorili o Vladi Gotovcu. Ali ipak mislim dasu im drugovi Bakarić , Dragosavac još daleko bliži srcu. Ovo je zato što su morali , ipak ih plaća demokratska, neovisna, članica EU i NATO , Republika Hrvatska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.