Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti

Varga: Ostojić nije više na respiratoru i značajno je bolje

Ranko Ostojić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
23.07.2014.
u 10:59

Ministar zdravlja kaže da postoje velike šanse da se Ranko Ostojć potpuno oporavi

Na početku današnje sjednice Vlade, premijer Zoran Milanović je u svoje i ime cijele Vlade zaželio brz i potpuni oporavak ministru i prijatelju Ranku Ostojiću.

 –  Preko vikenda je bilo iznimno opasno. Sada je na doktorima da se potpuno oporavi i vrati na posao, ali prvenstveno da se oporavi i bude potpuno zdrav čovjek –  rekao je premijer.

Ministar zdravlja Siniša Varga rekao je danas kako potpredsjednik vlade Ranko Ostojić više nije na respiratoru i da je puno bolje.

–  Ministar Ostojić više nije ni na dijalizi i zdravstveno mu je stanje značajno bolje nego što je to bilo prije nekoliko dana  izjavio je Varga, dodajući da postoje velike šanse da se Ranko Ostojić potpuno oporavi. 

>> 'Hrvatska može biti energetska vrata Europe'

>> Javnost ima pravo znati da se ministar policije bori za život, ali HRT misli drukčije

Komentara 12

Avatar Django
Django
11:27 23.07.2014.

Imam jedno, za ovu vladu očito potpuno nevažno pitanje. Tko u ovom trenutku vodi jedno od najvažnijih ministarstava jedne države - ono unutrašnjih poslova!? Nitko!?

MI
mirtebi
11:50 23.07.2014.

Hvala Bogu NebI bilo pravednosti da mu se ne sudi da ne spozna svoja nedjela spram drugoga da se ne pokaje i trazi oprost i cistu dusu.

Avatar deja
deja
11:51 23.07.2014.

"Ministar zdravlja kaže da postoje velike šanse da se Ranko Ostojć potpuno oporavi".........nazalost to isto se ne moze reci za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije