Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vandali kamenovali crkvu u Sarajevu i ispisali prijeteću poruku

grafit
Pincom.info
09.10.2009.
u 09:36

Na cesti su sprejem napisali poruku: "J... majku ustašku! R.I.P. Vedran" čime postaje posve jasno da je vandalizam povezan s nedavnim navijačkim neredima u Širokom Brijegu.

U sarajevskom naselju Briješće oko dva sata u noći sa srijede na četvrtak kamenovana je župna crkva sv. Leopolda Mandića. Zasad nepoznati vandali kamenjem i pivskim bocama oštetili su pročelje i jedan prozor sa sjeverne strane crkve te potom pobjegli, prenosi Pincom.info.

Na cesti su sprejem napisali prijeteću poruku: "J... majku ustašku! R.I.P. Vedran" čime postaje posve jasno da je vandalizam povezan s nedavnim navijačkim neredima u Širokom Brijegu u kojima je ubijen navijač Sarajeva Vedran Puljić.

Policija je obavila očevid i traga za počiniteljima. Razgovara sa susjedima i trgovcima kod kojih su vandali eventualno kupili pivo. Inače, župna crkva u Briješću i ranije je bila meta vandala. Župnik vlč. Pere Brajko izjavio je za KTA kako iz crkve nikada ništa nije ukradeno, a da je uvijek stradavala sjeverna, neosvijetljena strana crkve koja je i zaklonjena od pogleda prolaznika.

Ključne riječi

Komentara 160

OB
-obrisani-
14:22 09.10.2009.

mihac Ja hostije primam u ruku,pa ne vidim tu neki problem,a zašto bi raspelo na Veliki petak bilo pokriveno? Blizu sam,blizu.....možda nekih 5 km od tebe

DU
Deleted user
12:35 09.10.2009.

Ti sto jebhes ustasku majku,daj deder vidi gdje ti je dedo vojsku sluzio. i ne vrijedaj familiju.

PI
pinje452
17:27 09.10.2009.

@Mihac Za tvoj mozak je to previše,ako nisi razumio samo ja si zadrzavam eskuzivno pravo pljuvanja po tebi. Mjesta cudenju nema,ti si tupa nznalica, tupson i glupson, jadni rasist,i umisljeni jebac na baterije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije