Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ SE JOŠ TRAŽI

Uznemirujuća snimka: Iz zasjede upucao dvoje policajaca

Foto: Screenshot
14.09.2020.
u 09:28

U nedjelju je u lovu na naoružanog napadača ponuđena nagrada u iznosu od 100.000 američkih dolara

Više prostrjelnih rana zadobili su policajac i policajka u SAD-u koji su jučer upali su u zasjedu dok su sjedili u svom vozilu, a cijeli napad snimile su nadzorne kamere.

Na snimci se vidi kako nepoznata osoba prilazi automobilu, puca i zatim bježi.

- Prije nekoliko trenutaka, zamjenik i zamjenica šerifa upucani su u Comptonu i prevezeni u lokalnu bolnicu. Oboje se još uvijek bore za svoj život, zato vas molimo da ih zadržite u svojim mislima i molitvama - izvijestila je netom nakon napada tamošnja policija.

ABC News javlja da se neslužbeno doznaje da su žrtve 31-godišnja žena, inače majka šestogodišnjeg dječaka, i 24-godišnji muškarac. Žena je upucana u čeljust i ruke i bila je u kritično, ali je stabilno nakon operacije. Muškarac je, kako je izvijestila policija, i dalje u 'alarmantnom stanju' nakon što je upucan u čelo, ruku i šaku, ali očekuju da će i on preživjeti.

U nedjelju je u lovu na naoružanog napadača ponuđena nagrada u iznosu od 100.000 američkih dolara. U međuvremenu na društvenim mrežama počela se širi objava o navodom identitetu napadača. No policija je danas poručila da su informacije pogrešne i da policija trenutno nema traženih osumnjičenika. 

Ključne riječi

Komentara 1

ŠA
Šargopirgasti
10:59 14.09.2020.

Kamere loše rezolucije. Možda da im prodaju kinezi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije