Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brze intervencije

Uznemireni Zagrepčani zbog zmija zvali pomoć: Jedna je bila ispred ulaza u kuću...

zmije
Azil Dumovec
16.09.2021.
u 13:13

Jedan poziv stigao je s Borongaja, drugi sa Stenjevca

Uz niz intervencija s pticama pa i kolonijom šišmiša koja se skrivala u Ministarstvu poljoprivrede, djelatnici skloništa u Dumovcu jučer su zaprimili dva poziva građana zbog zmija u Zagrebu. Jedan poziv stigao je s Borongaja, drugi sa Stenjevca

"Jednu je gospođu na Borongaju zmija iznenadila ispred ulaza u kuću. Nakon susreta s ljudskom vrstom, zmija je odgmizala do kante za smeće. Čim smo došli, smukulju smo smjestili u transportni spremnik. Pustili smo je na mirnom mjestu u prirodi", objavili su iz Azila Dumovec na svojoj Facebook stranici.

No, kažu da intervencija na Stenjevcu nije bila jednako uspješna.

"Dobili smo dojavu da je zmija u dvorištu jedne kuće, no kad smo došli tamo, od zmije nije bilo ni traga ni glasa. Pregledali smo prostor, no nekamo je već otišla ili se dobro sakrila u neku rupu", objavili su iz Dumovca.

Video: Najgora noćna mora: Piton iz WC školjke ugrizao muškarca za genitalije!

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
20:24 16.09.2021.

Samo ubijajte zmije pa cete imati vise miseva i stakora koji su vam puno drazi,zmija je jedna od najkorisnija zivotinja koja nikada ne napada covjeka

ST
Stari
18:38 16.09.2021.

To su obično neotrovhe zmije. Mi smo ih kao djeca lovili po brijegu u Stenjevcu, sa štapom na kome bi razrezali rašlje .Sada prave dramu od toga. Poskoci su gore kod Veternice obično na drvu . Nema straha nema panike.

Avatar Svračak
Svračak
16:41 16.09.2021.

Naivni ljudi misle da zmije obitavaju samo po livadama i selima. Što zmija zna da li je u selu ili gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije