Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA
Povratak na članak

Uzbuna u BiH! Kad je Bakir ugledao elitnu postrojbu dubrovačkih trombunjera prepao se i odmah pozvao Džafer-bega

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Komentari 12

KO
koraknaprijed
15:39 31.07.2022.

" Junak Paša" Kakir Izmetbegovic se doslovno ukakio. .

VL
DU
Deleted user
09:44 02.08.2022.

Ni Hrvati niti Muslimami ne bi imali BiH da nisu zajedno glave stavili i obranili je. Lukave , perfidne metode rusko -srpskih službi uporno razbijaju muslimansko -hrvatsko zajedništvo, a tu im pomažu svjesni ili nesvjesno novinari izrugujući se jednim ili drugima izazivajući antagonizam. Hrvatima i Muslimanima treba reći istinu, od uvijek su Muslimani i Hrvati u BiH bili prirodni saveznici u borbi protiv velike Srbije, gdje neće biti mjesta mi Muslimanima ni Hrvatima ,nego će morati postati Jugoslavenii(oni su uvijek stali na srpsku stranu, od ORJUNA do JNA) ili završiti na stratištima tipa Srebrenica. Hrvatine, iz BiH , trebaju znati da bez zajedništva Hrvata i Muslimana u BiH, Hrvatska rat ne bi dobila. Muslimani su prirodni saveznici Hrvatima, oni su bili vojnici propale NDH koja je tada uključivala i Bosnu i Hercegovinu i više od pola pobijenih u zvjerstvima "Partizana" na Križnom putu, Hudoj Jami, Maceljskoj šumi bili su Muslimani. Pogledajte što su im radili, a Čet..ke su osuđivali i svi živi iz zatvora izlazili. Malo mozga Hrvati i Muslimani ne bi vam bilo na odmet, da opet isto ne prođete. Upišite u yubito Vlado Dapčević, zločini nad Hrvatima i poslušajte istinu.

VL
RC
rcuksel
16:18 31.07.2022.

Nikad covke cirilicar ratni zločinac i posle ratni profiter u presjednistvo

VL
Avatar Svrab
Svrab
19:51 31.07.2022.

Šta hoće Hercegovci, prodali su svoja prava jer se nisu mogli dogovoriti kako dijeliti ono što jame.

VL
RC
rcuksel
16:14 31.07.2022.

Šta ste vi vl postali poskok sa one strane

VL
DU
Deleted user
15:45 31.07.2022.

1942-1992 , gdje si Tito da vidiš tvojih bivših pionra

VL
HA
Habuhabuhabu
17:50 31.07.2022.

Jesu li iz Dubrovnika išli u Bosnu da ubijaju Bošnjake, ili su iz Bosne Bošnjaci išli u Dubrovnik da ubijaju Hrvate. Jeli iz Dubrovnika dolaze u Bosnu svakog vikenda mjesecima prije ljetne sezone da traže radnike, ili iz Bosne trče po dubrovačkim hotelima moleći za posao. Ih, naopakog li svijeta.

VL
CB
cro.bos.
15:40 31.07.2022.

Evo kažu, Izetbegović I Komšić osnivaju nove ustaše. Pod još nepoznatim geslom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.