Povratak na članak

Uz čašu vina u kušaonici nude i domaći kruh i platu

Tradiciju obitelji Knehtl, koja u Svetom Urbanu traje već stoljeće, supružnici Medenjak izdigli su na višu razinu, a zadržali su autohtonost međimurskog kraja
Objava 22. svibnja 2018. 2849 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 3
  • alf:

    Kruh i platu? Vecernji, pa gdje ste nasli ovu, dali i njoj dajete "platu". Toliko polupismenih novinara nema nigdje u svijetu.

    10:07 22. 5. 2018.
  • Avatar stinkyink
    stinkyink:

    domaći kruh i platu….a kolika je ta "plata", i jel u kunama ili eurima…..ahahaaaa, da platu. stvarno se po neki put pitam kojim sam ja jezikom na Peljescu govorio do 91-ve.

    14:11 22. 5. 2018.
  • dalibor.hren:

    30.000 čokota i spominje samo radnu snagu za berbu...A, bogami i spomenute sorte grožđa su autohtone, da se "održi tradicija"!!! Na znanje i ravnanje novinaru: nije rajski, već rajnski rizling!!!

    07:45 22. 7. 2018.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.