Uz čašu vina u kušaonici nude i domaći kruh i platu
Tradiciju obitelji Knehtl, koja u Svetom Urbanu traje već stoljeće, supružnici Medenjak izdigli su na višu razinu, a zadržali su autohtonost međimurskog kraja
Komentari 3
domaći kruh i platu….a kolika je ta "plata", i jel u kunama ili eurima…..ahahaaaa, da platu. stvarno se po neki put pitam kojim sam ja jezikom na Peljescu govorio do 91-ve.
30.000 čokota i spominje samo radnu snagu za berbu...A, bogami i spomenute sorte grožđa su autohtone, da se "održi tradicija"!!! Na znanje i ravnanje novinaru: nije rajski, već rajnski rizling!!!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kruh i platu? Vecernji, pa gdje ste nasli ovu, dali i njoj dajete "platu". Toliko polupismenih novinara nema nigdje u svijetu.