Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlata vrijedan
Povratak na članak

Uz čašu vina u kušaonici nude i domaći kruh i platu

Tradiciju obitelji Knehtl, koja u Svetom Urbanu traje već stoljeće, supružnici Medenjak izdigli su na višu razinu, a zadržali su autohtonost međimurskog kraja

Komentari 3

AL
alf
10:07 22.05.2018.

Kruh i platu? Vecernji, pa gdje ste nasli ovu, dali i njoj dajete "platu". Toliko polupismenih novinara nema nigdje u svijetu.

VL
DU
Deleted user
14:11 22.05.2018.

domaći kruh i platu….a kolika je ta "plata", i jel u kunama ili eurima…..ahahaaaa, da platu. stvarno se po neki put pitam kojim sam ja jezikom na Peljescu govorio do 91-ve.

VL
DH
dalibor.hren
07:45 22.07.2018.

30.000 čokota i spominje samo radnu snagu za berbu...A, bogami i spomenute sorte grožđa su autohtone, da se "održi tradicija"!!! Na znanje i ravnanje novinaru: nije rajski, već rajnski rizling!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.