Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI RECIDIVIST

Uvjetno osuđen na 25 dana zatvora jer je bez vozačkog vozio i sudjelovao u nesreći

Borna Filic/PIXSELL
17.02.2021.
u 09:59

Bio je 15. veljače u 14.30 na kolniku ulica Rudolfa Kolaka i Ljubijske u Zagrebu sudionik nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila

Zbog niza prometnih prekršaja koje je počinio 26-godišnjak je kažnjen uvjetnom zatvorskom kaznom od 25 dana uz rok kušnje od godinu dana.

Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 15. veljače u 14.30 na kolniku ulica Rudolfa Kolaka i Ljubijske u Zagrebu,  bio sudionik nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila. Ozlijeđenih srećom nije bilo, no ustanovljeno je da je 26-godišnjak svojim vozilom, kojem je istekla važeća prometna dozvola, upravljao prije no što je položio vozački ispit.

A ako je suditi po policijskom priopćenju, to što nema vozačku nije ga spriječilo da vozi, jer u policiji kažu da je prometni recidivist. Nisu precizirali kakve je prometne prekršaje radio ranije ni  je li zbog toga kažnjen. No zato su naveli da je nakon ove zadnje nesreće uhićen, prepraćen na sud gdje mu je izrečena spomenuta uvjetna zatvorska kazna.

Komentara 2

NO
nolimits930
10:45 17.02.2021.

uvjet uvjet uvjet pa kad ce netko vise dobit zatvor ?!

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
10:19 17.02.2021.

Sad se sav us**o od uvjetne kazne i nikad više neće ponoviti nedjelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije