Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO PREMINUO

Uvijek su se pitali tko to čini: Žena otkrila tko je desetljećima ostavljao cvijeće na grobu njenog brata

grob
Screenshot BBC
07.11.2022.
u 11:08

Ipak, Ronald je odgovoran samo za cvijeće, no ne i za pjesme koje se redovito ostavljaju na grobu Karla Smitha

Karl Smith imao je samo 12 godina kada se utopio na školskom putovanju u Južni Wales 1947. godine. No, proteklih 70 godina preminulom dječaku netko je svake godine ostavljao cvijeće i pjesme na grobu, a obitelj se uvijek pitala tko to čini.

Tajna je sada otkrivena. Ustanovljeno je da je riječ o 84-godišnjem Ronaldu Seymouru-Westboroughu iz engleskog Gloucestera koji je u trenutku smrti bio s 12-godišnjim Karlom.

Ipak, Ronald je odgovoran samo za cvijeće, no ne i za pjesme koje se redovito ostavljaju na grobu Karla Smitha. Njegova sestra, 77-godišnja Ann Kear, kaže kako je bilo čudesno otkriti Seymour-Westborougha nakon tolikih godina.

On i Karl bili su najbolji prijatelji u izviđačima i dijelili su šator noć prije nego što je Karl tragično preminuo. Idućeg dana Ronald je pronašao svoga prijatelja utopljenog u moru. Kazao je kako nije imao pojma da ga obitelj preminulog Karla traži ni da je on imao sestru. Ann i Ronald susreli su se prvi put u BBC-jevoj emisiji ''Neznanac na grobu moga brata'' koja je otkrila ovaj misterij.

Članak je izvorno objavljen u studenom 2017. godine

VIDEO Provjerite nove cijene goriva: Dizel će pojeftiniti, a benzin ide gore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije